Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızların buzda kayma numarası!

/ Kaynak: İHA
Hırsızların buzda kayma numarası!

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Erzurum'da buzlanan kaldırımda düşme numarası yaparak vatandaşın cep telefonunu çalan iki yankesici, iş merkezinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenince yakalandı.

Buzlanan kaldırımda düşme numarası yaparak AK Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eren Akın'ın cep telefonunu çalan yankesiciler, iş merkezinin güvenlik kamerası ile görüntülenince yakalandı. Olay, 21 Aralık günü saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi'ndeki AK Merkez önünde meydana geldi. 21 yaşındaki Mehmet Eren Akın, yanında bulunan aynı yaştaki arkadaşı Ö.F.A ile giderken karşıdan gelen iki kişi, buzda kayma numarası yaptı. Düşecekmiş gibi davranan iki kişiden birine Akın ile birlikte yanındaki arkadaşı müdahale etti. Bu sırada Akın'ın ceplerini karıştıran yankesiciler, cep telefonunu alarak uzaklaştı.

#

#

Cep telefonunun çalındığını fark eden Mehmet Eren'in şikayeti üzerine bölgedeki iş merkezinin kamera görüntüleri incelemeye alındı. Güvenlik kamerasının incelemesinde düşme numarası yapıldığı sırada cep telefonunun alındığı belirlendi.

Bunun üzerine daha önce bir çok kez haklarında işlem yapılan M.Y. (30) ve E.D. (31) yakalandı. Şikayetçi Akın, düşme numarası yapanın E.D., telefonu çalanın M. Y. olduğunu bildirdi. M.Y. ve E.D., adliyeye sevk edildi. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...