Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlerin işi zor

/ Kaynak: İHA
Devlerin işi zor

BASKETBOL Haberleri  / İHA

Slovenya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek "12 Dev Adam"ın rakipleri belli oldu.

Slovenya'nın organize edeceği 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kuraları dün ülkenin ünlü turistik mekanlarından biri olan Postonja Mağarası'nda çekildi. D Grubu'nda yer alan Türkiye, Rusya, Yunanistan, İtalya, Finlandiya ve İsveç ile eşleşti. Millilerin ikinci turda mücadele edebilmesi için grubunda ilk 3 takım arasına girmesi gerekiyor. Geçen yaz oynanan elemelerde aynı grupta yer aldığı İtalya ile bu defa finallerde karşılaşacak olan 12 Dev Adam, her iki karşılaşmayı da kaybederek grubunu ikinci sırada bitirmişti. Millilerin rakiplerinden 2011'in bronz madalyalı takımı Rusya ile 2009'un üçüncüsü Yunanistan 2013'e doğrudan gelirken, elemelere İsveç 4, Finlandiya ise 6 maçını kaybetti. Kura çekiminde Türkiye'yi temsil eden eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, ikinci torbadaki rakipleri belli ederken Türkiye'nin grubuna Yunanistan'ı çekti.


A GRUBU
Fransa
B.Britanya
Almanya
Ukrayna
Belçika
İsrail



B GRUBU
Makedonya
Litvanya
Karadağ
B.Hersek
Letonya
Sırbistan



C GRUBU
İspanya
Slovenya
Hırvatistan
Polonya
Gürcistan
Çek Cum.



D GRUBU
Rusya
Yunanistan
İtalya
Finlandiya
Türkiye
İsveç

BASKETBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...