Prens, yardım için gökdelenden indi

Prens, yardım için gökdelenden indi

YAŞAM Haberleri

Prens Andrew, yardım için 300.000 sterlin toplama gayesiyle Londra'da Avrupa'nın en yüksek binası Shard'ın 87. katından halatlara bağlanarak aşağıya indi.

Prens Andrew, yardım için 300.000 sterlin toplama gayesiyle Londra'da Avrupa'nın en yüksek binası Shard'da insanın yüreğini ağzına getiren bir maceraya girişti. York Dükü Andrew, Outward Bound isimli yardım kuruluşu için para toplamak üzere halatlara bağlanarak gökdelenden aşağıya indi.
87. katta, binanın zirvesine yakın bir yerden başladığı inişi 20. katta tamamlayan 52 yaşındak prens, "Kolay bir şey değildi. Bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım" diye konuştu. nbsp;Toplanan para çocukların eğitimi için kullanılacak. nbsp;Prens Andrew'u Dışişleri Bakanı William Hague'ın karısı Ffion Hague takip etti. Ffion, Outward Bound'un başkan yardımcısıdır. nbsp;Temmuz ayında tamamlanan Shard, Avrupa'nın en yüksek binası durumunda. Binanın resmi açılışı şubat ayında yapılacak.

##tgvideo## nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...