Yunan Bakan sandalyeden düştü

/ Kaynak: AA
Yunan Bakan sandalyeden düştü

DÜNYA Haberleri  / AA

Yunanistan'da, Tarım Kalkınma Bakanı Athanasios Çavtaris, Parlamentoda konuşma yapmaya hazırlandığı sırada oturduğu sandalyeden düştü. Bakanın kalp krizi geçirdiği endişesiyle salonda kısa süreli panik yaşanırken, oturumuna bir süre ara verildi.

Yunanistan'da, Tarım Kalkınma Bakanı Athanasios Çavtaris, Parlamentoda konuşma yapmaya hazırlandığı sırada oturduğu sandalyeden düştü. nbsp;
Çaftaris'in, Yeni Demokrasi Partisi milletvekili Asimina Skondra'nın, Bakanlığın yetkileri dahilindeki bir sorusunu yanıtlamak üzere ayağa kalkmaya çalışırken sandalyesinin bir ayağının arkadaki boşluğa kaymasıyla bir anda yere yuvarlanması, meclis salonunda bulunanları korkuttu.
Bakanın kalp krizi geçirdiği endişesiyle salonda kısa süreli panik yaşanırken, oturumuna bir süre ara verildi.
Ancak daha sonra meclis çalışanlarının yardımıyla ayağa kalkan Çaftaris'in iyi olduğunun anlaşılması üzerine oturuma devam edildi.
Bu arada, yaşanan olayın ardından söz alan Altın Şafak milletvekili Hristos Papas'ın, "Beyler, görmüyor musunuz, hükümetiniz yıkılıyor" şeklindeki sözleri meclis salonunda gülüşmelere neden oldu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...