Polis intihar eden kadını oturarak izledi

Polis intihar eden kadını oturarak izledi

DÜNYA Haberleri

Çin'de meydana gelen dramatik olayda Lia Sun ismindeki kadın 15 metre yükseklikten kendini nehire atıyor ancak polis ikna için kılın kıpırdatmıyor.

Çin'in Guangzhou kentinde meydana gelen olay dünya genelinde büyük yankı buldu. Kendini 15 metre yükseklikteki bariyerlerden Zhujiang Nehri'ne atan nbsp;Lia Sun ismindeki Çinli kadın Çin Hükumetinin evini elinden aldığını iddia etti. Olay gerçekleşirken polisin ikna için hiç bir şey yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi polis ve etraftaki vatandaş olayı izlemekle yetiniyor. 13 milyon nüfusluk Gungzhou şehrindeki bu dramatik olay Çin'in insana verdiği değeri de gözler önüne seriyor. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Olayın dünya genelinde yankı bulmasıyla harekete geçen yetkililer, Lia Sun'un başına gelen olayın inceleneceğini belirtti.

13 milyon nüfusa sahip Guangzhou, Çin'in üçüncü büyük kenti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...