Clinton beyin sarsıntısı geçirdi

/ Kaynak: AA
Clinton beyin sarsıntısı geçirdi

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın aşırısı su kaybı nedeniyle bayıldığı ve ardından beyin sarsıntısı geçirdiği bildirildi.


Aşırı su kaybından bayılan ve düşerek beyin sarsıntısı geçiren ABD Dışişleri Bakanı Clinton'ın iyileşmekte olduğu açıklandı

nbsp;Clinton'ın yardımcılarından Philippe Reines, dışişleri bakanının evinde istirahat ettiğini ve doktorlar tarafından sürekli izlendiğini açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise hafta başında mide virüsü nedeniyle yapması planlanan bir yurtdışı gezisini iptal etmek zorunda kalan Clinton'ın aşırı su kaybı nedeniyle bayıldığı ve ardından beyin sarsıntısı geçirdiği belirtildi.

Clinton'ın gelecek hafta perşembe günü Kongre'de 11 Eylül'de 4 Amerikalı yetkilinin ölümüne neden olan Bingazi'deki saldırıyla ilgili ifade vermesi bekleniyordu. Kongre yetkilileri, Clinton'ın ifade vereceği oturumun ertelenmesinin beklendiğini söyledi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...