İstanbul, yatırımda Avrupa 4'üncüsü

- Güncelleme:
İstanbul, yatırımda Avrupa 4'üncüsü

Ekonomi Haberleri

İnşaat şirketlerinin birbirinden önemli projeler yaptığı İstanbul, Avrupa'nın gayrimenkul yatırımlarında önde gelen kentlerinden biri oldu.

İnşaat şirketlerinin birbirinden önemli projeler yaptığı İstanbul, Avrupa'nın gayrimenkul yatırımlarında önde gelen kentlerinden biri oldu. PwC ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri içeren raporda İstanbul, mevcut gayrimenkul yatırımlarında Avrupa'nın öne çıkan ilk 27 şehri arasında 4. sırada yer aldı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu, yatırımcının güvenli limanlar aramaya, en verimli ve karlı yatırım alanlarını seçmeye devam ettiğini belirterek, İstanbul'un rakipleriyle en önemli farkının burada ortaya çıktığını söyledi. ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur ise, Türkiye'nin Çin'e rakip olacak seviyedeki ekonomik performansı ve genç nüfusu sebebiyle önümüzdeki dönemde gelişim fırsatları s unduğunu belirtti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...