İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

- Güncelleme:
İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

GÜNDEM Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi tek başına temsil edecek Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar 3. Torba'da yer alıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar bugün belli oluyor. Turnuvaya eleme maçları oynamadan katılma hakkını elde eden temsilcimiz Galatasaray, saat 19.00'da Monaco'da çekilecek kura çekimine 3. torbadan katılacak. Üçüncü torbada yer alabilmek için Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile İsviçre ekibi Basel'den birinin elenmesini bekleyen sarı-kırmızılıların, beklentisi dün gece oynanan maçlar sonucunda gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, Basel'in Rumen ekibi Cluj'a elenmesiyle kura çekimine 3. torbadan katılmaya hak kazandı. Puanı çok düşük olan Cluj kura çekimine ancak 4. torbadan katılabilecek. Galatasaray böylelikle 4. torbadaki düşük puanlı bir takımla eşleşme şansına sahip oldu.İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...