Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacılarımız Musul'da ablukaya alındı

Hacılarımız Musul'da ablukaya alındı

GÜNDEM Haberleri

Kasaplık ve diğer işler için Mekke'ye gitmeye çalışan 16 otobüs dolusu Türk vatandaşı Musul'da Irak askerlerince rehin alındı. Yaklaşık 5 saat Musul'un Kasiyat köyü yakınında geçişine izin verilmeyen konvoyun gelen bir emir üzerine yola devam edebildiği belirtildi.

Daha önce Irak Merkezi hükümetinin vizesi yok diyerek Silopi'ye gönderilen ardından da vizeleri verildikten sonra kutsal topraklara doğru yolculuğa çıkan hacı adaylarımız, Musul'da merkezi Irak hükümetinin askerleri tarafından ablukaya alındı. Mahsur kalan hacılar; "Askerler etrafımızı sarmış durumda. Yolumuza devam etmemizi engelliyorlar. Tavırları çok sert, zor durumdayız" diye konuştu.

EMİR GELDİ BIRAKTILAR nbsp;
Yaklaşık 5 saat Musul'un Kasiyat köyü yakınında geçişine izin verilmeyen konvoyun gelen bir emir üzerine yola devam edebildiği belirtildi. Türk vatandaşlarını taşıyan 200 otobüsten oluşan konvoyun Suudi Arabistan'a doğru yola çıktığı bildirildi. nbsp;
Öte yandan vize işlemleri biten ancak Musul'daki engel nedeniyle Zaho'da bekleyen otobüslerin de yola çıkacağı ifade edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...