Manu'ya tek forvet

Manu'ya tek forvet

FUTBOL Haberleri

Old Trafford'dan puan ya da puanlar çıkarmak isteyen G.Saray Teknik Direktörü fatih terim, orta sahayı kalabalık tutarak hücumda Umut'la gol arayacak.

nbsp;Old Trafford'da puan ya da puanlarla ayrılmak isteyen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, sistemde küçük çaplı değişikliğe gidiyor. M.Park Antalyaspor maçı sonrası, "Galatasaray hiçbir yerde kazanmanın dışında bir oyun anlayışı kullanmadı. İngiltere'de de futbol anlayışımız değişmeyecek ama oyun içinde müdahale etmemiz gereken birkaç şey olabilir" diyerek Manchester United karşısına farklı bir anlayışla çıkabileceklerinin sinyallerini verdi. Süper Lig'de uzun zamandır çift forvetli sistemi tercih eden tecrübeli teknik adam, Old Trafford'da takımını tek forvetle sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında en uçta Umut Bulut'la gol arayacak.Fenerbahçe ile oynanan Süper Final maçında hakem Cüneyt Çakır'a saldırdığı için 11 maç ceza alan ve Süper Lig'de forma giyemeyen Engin Baytar'ı 18 kişilik maç kadrosuna alacak olan Fatih Terim, bu oyuncuyu da karşılaşmanın gidişatına göre forma vermeyi planlıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...