Terim'den sabaha kadar mesaj

Terim'den sabaha kadar mesaj

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Karabükspor maçının hemen ardından çıktığı GSTV'de saat 03.00'e kadar herkese mesaj gönderdi.

GSTV'de ünlü gazeteciler Ali Kırca ve Hasan Cemal'in sorularını cevaplayan Terim, sabahın ilk ışıklarına kadar süren programda başta camiası olmak üzere, muhalif yöneticilere, futbolcularına, ezeli rakiplerine, taraftarına ve medyaya çarpıcı mesajlar gönderdi. İşte Terim'in mesajları: 3 Temmuz süreci tarihin en enteresan süreci. İnşallah bir daha denk gelmeyiz... Başkana bağlı çalışıyorum ama ben Galatasaray'a bağlıyım ve Galatasaray ile yaşıyorum... 1996'da geldiğim zaman Arsene Wenger de Arsenal'e geldi. 5 lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası ve diğer kupalar kazanmama rağmen ben 3 defa geldim... Çok maç oynamamız bizi örseledi. En büyük eksiğimiz Ujfalusi gibi bir liderin sakatlanması. Manchester maçında kadro değişecek. Semih ilk 11'de oynayacak... Abdullah Avcı'dan hiçbir şey istemedim. Milli Takım'ın hocasının tasarrufuna biz karışamayız. Bize karşı psikolojik savaş yürütülüyor."

ÇİLEĞİ YETİŞTİRECEĞİM
"Planlamamız uzun vadeli. Geçen sene transferde daha fazla isabet vardı. Bu sene onu yakalayamadık. Sadece çileğe konsantre olarak pastanın kremasına, kekine ihanet etmeyelim. Çileği Florya'da yetiştirmek istiyorum... Milan Baros ile sezon başında yüz yüze görüştüm, hizmetleri için teşekkür ettim ve kibarca bu seneki şablon içinde olmadığını söyledim... Engin Baytar'ın sigarayla görünmesi hoş değil. Ona çok ağır şeyler söyledim... 20 kişilik bir scout ekibimiz var. O ekibe şimdi Erdal Keser'i de katacağız... Alper Potuk'u sezon başında istedik. Kerim Frei transferinde ısrarcı olacağız. Geçen sene olduğu gibi bu sene de onunla ilgileniyoruz. Burak'ın preste, Amrabat'ın pas alışverişinde zaafı var... Ujfalusi günde 4 saat çalışıyor ocak ayında dönemez. Dönüşü şubat ya da mart ayını bulur."

2 TRANSFER YAPACAĞIZ
"Sahamızda bir tehlike var. Kışın maçlarımızı başka bir yerde oynayabiliriz. Durum o kadar ciddi... Geçen sene çok kırıldım. Divan, yönetim, seçim, yönetim kurulu gibi yerlerde söylenecek şeyler açık. Ulu orta başka yerlerde olmamalı... İtalya'ya pasaportla bile geçmek zorken, ben orada 2 takım çalıştırdım... Futbolcuların attığı her adımdan haberim var. Kimsenin odasına girmem, bazen görüp de görmemezlikten gelmek işin esasıdır... Geçen sene bir haber çıktı, 25 milyonluk kapris diye. Sağlıkla ilgili bir konuydu. Bu haberi yazdıran içimizdeki biri... Ne twitter ne de facebook hesabım var. Ama takip ediyorum... Başkan Kaka için çok uğraştı ama olmuyor. Ocak ayında transfer düşünüyoruz, 2 takviye yapacağız. Sezon başında Abdurrahim Bey, Quaresma için Beşiktaş'la konuştu. Sıcak bakmadılar."

HEDEF MAN.UNITED
Karabükspor'a mağlubiyetiyle şoku yaşayan Galatasaray, Manchester United maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Karabükspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanı yaparken, diğer futbolcular iki grup halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.

ManU'ya nbsp;5 değişiklik

Galatasaray'da, Semih, Riera, Yekta, Amrabat ve Elmander ilk 11'e dönüyor

BÜYÜK REVİZYON
Galatasaray'ın Karabükspor'a 3-1 mağlup olması, Teknik Direktör Fatih Terim'i harekete geçirdi. Bazı oyuncuların form durumundan memnun olmayan tecrübeli teknik adam, Manchester United karşısında 5 oyuncunun yerini değiştirecek. Savunmada büyük hatalar yapan Cris ve Hakan Balta'yı kulübeye çekecek olan Terim, Semih ve Riera'yı ilk 11'de sahaya sürecek. Orta sahada Melo ve Emre Çolak'tan istediği verimi alamayan tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine de Yekta ile Amrabat'a şans tanıyacak. İyileşen Elmander'i de ilk 11'de görevlendirmeyi planlayan Terim, Burak ile Umut'tan kimi yedek oturtacağına maç günü karar verecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...