Facebook'ta "herkese açık" daveti başına iş açtı

/ Kaynak: İHA
Facebook'ta "herkese açık" daveti başına iş açtı

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Hollanda'nın küçük bir kasabası olan Haren'de bir kız, Facebook'ta akrabalarını davet ettiği eğlence duyurusunu "herkese açık" unutunca bölgede "isyan" çıkmasına yol açtı.

'Sweet-Sixteenfeestje' eğlence duyurusu için parti yerine gelen binlerce genç umduğunu bulamamanın verdiği hayal kırıklığı ile etrafa saldırdı. Kasabadaki mağazaların camlarını kıran, araçları ateşe veren gençler, önlerine gelen herşeyi tahrip etti.
Haren polisinin müdahalesinin yetersiz kalması üzerine çevre bölgelerden yaklaşık 500 polisin kasabaya takviye edildiği, olaylarda 34 kişinin göz altına alındığı bildirildi.
##tgvideo##
Polis, çılgı ve öfkeli gençlerin güvenlik güçlerine de şişe ve sopalarla saldırdığını, olaylarda 34 kişinin yaralandığını belirtti.
Sabahın erken saatlerinde gün ağarmasıyla birlikte olaylı gecenin ardından zarar tespiti yapmak üzere toplanan yetkililer ve dükkan sahipleri gördüklerine inanamadı. Hollanda Sigorta Şirketleri Birliği, olayların ardından en az 1 milyon Euro'luk maddi hasar meydana geldiğini belirtti. Zararın, olay çıkaranlardan tahsil edileceği açıklandı.


TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...