Sözleşmeli konusu yakında çözülecek

/ Kaynak: İHA
Sözleşmeli konusu yakında çözülecek

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kadir Topbaş, itfaiye ve zabıta memurlarının kadroya alınması konusunda Başbakan'la görüştüğünü belirterek, "Kendisi bu konuda çalışma yapılması talimatını verdi, inşallah memnun edecek bir sonuç çıkar" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bayramın ikinci gününde Bakırköy İtfaiye Grubu ile Edirnekapı'daki Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelle bayramlaştı. İtfaiye ve zabıta memurlarının kadroya alınması konusunda yapılan girişimleri anlatan Topbaş, "Sözleşmeli olanlarla ilgili Başbakanımızla kongre sonrası görüştük, bu konuyu kendilerine aktardım. İtfaiyeci olsun, zabıta olsun mağduriyetleri ilettim. Bu konuda çalışma yapılması talimatını verdiler. İnşallah bir çalışma yapılacak. Çünkü bizim itfaiye ailemizin çok deneyimli ve fiziksel olarak da bu işe uygun elemanlarla çalışması gerekiyor. Bünyemize kadro olmadığı için taşeronlar üzerinden almak zorunda kaldığımız, kadro gelinceye kadar bekleyelim diyemiyoruz. İstanbul'da yangınların arttığı bir zamanda biz mecburen taşeronlar üzerinden hizmet alımı yapmak zorunda kalıyoruz. Taşeron da olsa bunların her biri bizim elemanımız, kardeşimiz, bizim ailemizin bireyleri. İstiyoruz ki onlar da ailemize katılsın ve bir takım tereddütleri ortadan kalksın. Devamlı üzerinde çalıştığımız bir konudur. Umarım ki arkadaşlarımızı da memnun edecek bir sonuç alınır" diye konuştu.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...