Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'ta cezaevinde yangın

- Güncelleme:
Zonguldak'ta cezaevinde yangın

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta bulunan Beycuma M Tipi Ceza ve Tutukevi'nin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının tamamen söndürüldüğünü bildiren Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, herhangi bir isyanın söz konusu olmadığını söyledi.

428 mahkum ve tutuklunun bulunduğu Beycuma M Tipi Ceza ve Tutukevi'nin çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma, itfaiye ve 112 sağlık ekibin sevk edildi. İtfaiye ekipleri, büyüyen yangına kısa sürede müdahale etti. Mahkum ve tutukluların cezaevi avlusuna çıkarıldığı öğrenildi. nbsp;Yangının tamamen söndürüldüğünü bildiren nbsp;Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, herhangi bir isyanın söz konusu olmadığını söyledi. Özbakır, ''Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok'' dedi.
Çatı dışında herhangi bir hasarın olmadığını ifade eden Özbakır, mahkumların sevk işlemleri için hazırlık yaptıklarını söyledi. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;Toplam 425 mahkumdan 21 kadının Bartın, 13 çocuğun Ankara, geri kalanların ise Karabük ve Bolu'daki cezaevlerine sevk edileceğini aktaran Özbakır, ''Sevkıyatı 4 otobüsle yapmayı planlıyoruz. Mahkumların koğuşlarındaki eşyaları yanmadığından eşyaları toplamaları biraz uzun sürebilir. Bunlar tamamlandığında sevk işlemlerine başlayacağız. Şu anda herhangi bir sevk işlemi başlamadı'' diye konuştu. nbsp;Cezaevinde bulunan 12 çocuk mahkumun Ankara'ya, 23 kadın mahkumun Bartın'a, 390 erkek mahkumun ise Karabük ve Bolu'daki cezaevlerine yerleştirileceği açıklandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...