Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 5'in ilk tanıtımı pop star Jimmy'den

iPhone 5'in ilk tanıtımı pop star Jimmy'den

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvanlı pop star internette milyonlarca kişiye yeni aldığı ve iPhone 5 olduğunu söylediği telefonunu tanıttı. Lin, cihazın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinden milyonlarca takipçisine gösterdi, özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tayvanlı pop star Jimmy Lin, yeni aldığı ve iPhone 5 olduğunu söylediği cihazı tanıttı. Lin, cihazın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinden milyonlarca takipçisine gösterdi, özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çin'in Twitter'a benzer sosyal paylaşım sitesi Weibo'da 13,5 milyon takipçisine cihazı tanıtan pop star Lin, iPhone 5'in daha uzun olduğunu, arkasının iPad gibi alüminyum olduğunu, daha küçük bir USB girişi olduğunu belirtti. Cihazın 10 santimlik ekrana sahip olduğunu belirten Lin, telefonun öncekilere göre daha ince olduğunu, kulaklık girişinin de altta olduğunu kaydetti. Lin'in mesajları sitede büyük ses getirdi.

Lin'in söyledikleri doğruysa, USG girişinin küçük olması Apple uyumlu çoğu cihazı kullanılmaz hale getirerek hayal kırıklığına yol açacak.

iPhone 5 henüz piyasaya çıkmadığı gibi özellikleri de henüz resmi olarak açıklanmadı.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...