Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korgeneral Hodges: Patriotlar bir savunma sistemi

/ Kaynak: AA
Korgeneral Hodges: Patriotlar bir savunma sistemi

GÜNDEM Haberleri  / AA

NATO Müttefik Kara Komutanı Korgeneral Frederick Ben Hodges, "Patriotlar bir savunma sistemi. Bu sistemle uçuşa yasak bölge oluşturulması ya da saldırı yapılması mümkün değildir" dedi.

nbsp;NATO Müttefik Kara Komutanı Korgeneral Frederick Ben Hodges, "Patriotlar bir savunma sistemi. Bu sistemle uçuşa yasak bölge oluşturulması ya da saldırı yapılması mümkün değildir" dedi. nbsp;
İzmir'de yarın düzenlenecek törenle faaliyete geçecek olan NATO Müttefik Kara Komutanlığı'nın tanıtım toplantısında konuşan Korgeneral Frederick Ben Hodges, gazetecilerin Türkiye'nin patriot talebiyle ilgili sorularını yanıtladı.
Bu talebin NATO'nun karar organı olan Kuzey Atlantik Konseyi tarafından değerlendirildiğini belirten Hodges, şöyle devam etti: "Patriotlar bir savunma sistemi. Bu sistemle uçuşa yasak bölge oluşturulması ya da saldırı yapılması mümkün değildir. Bu konuda henüz bir karar alınmadı. Konu değerlendirme aşamasında. Karar için 28 üyenin de olumlu görüş vermesi gerekir ancak ben teorik olarak bir üyenin karşı çıkması için bir neden göremiyorum."

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...