O sesi unutamıyorum

O sesi unutamıyorum

FUTBOL Haberleri

G.Saray maçında yanında maytap patlayan Giray Kaçar, "Bunu yapan Trabzonsporlu olamaz" diye konuştu.

G.Saray maçının 59. dakikasında Burak Yılmaz'a yabancı madde atan seyirciyi uyarmaya gittiği sırada yanında maytap patlayan Trabzonsporlu Giray Kaçar, "O maytapı atanın Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum. Serçe parmağım yandı. Gece boyunca kulaklarımın içinde hep uğultu vardı" dedi. Burak'ın ceza sahasında yerde yattığını ve seyircinin yabancı maddeye atmaya devam ettiğini görünce oraya gittiğini belirten Giray, "Ben oraya gittikten sonra seyircinin bir şey atmaması lazımdı. Ben oradayım, niye atıyorsun? Onu atan Trabzonsporlu olamaz" diye konuştu. nbsp;


BAŞKALARINA NİYE KOZ VERİYORUZ
Bunun örneklerini geçmişte çok gördüklerini söyleyen Giray, "Tolga ağabeye de oldu. Seyircinin daha duyarlı olması lazım. Atılan maytap nedeniyle serçe parmağım yandı, derisi kalktı. Alnımda şişlik oluştu. Gece boyunca kulaklarımın içinde hep uğultu vardı. Yeni kendime gelebildim. Ben oradayım, niye atıyorsun? Olayı sakinleştirmek istemiştim. Seyircinin şunu anlaması lazım, bu tür durumlarda başkalarına koz vermeye gerek yok. Taraftar, daha bilinçli olmalıydı. Bir taraftar takımına, kendi oyuncusuna niye zarar versin ki? Yapılanlara üzüldüm tabi. Burak'a da atılmaması lazımdı" dedi


BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI
Trabzonspor-G.Saray maçının 59. dakikasında tribünden kafasına isabet eden su şişesiyle yerde kalan Burak Yılmaz'a yardım için giden Giray Kaçar, bu defa atılan maytabın patlaması sonucu büyük bir tehlike atlattı.


"AVNİ AKER BAŞINA YIKILDI"
BURAK'IN DİZLERİ TİTREDİ!
Trabzon'daki yerel gazeteler Burak Yılmaz'a gösterilen tepkiye büyük yer ayırdı. Taka gazetesi, "Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de ayakları titredi" ifadesini kullanırken, Günebakış, Burak'ın "Burada şampiyonluk yaşadım. Vefalı olmak gerek" sözlerine yer verdi. Karadeniz gazetesi, "Avni Aker başına yıkıldı. Trabzonspor taraftarı Burak Yılmaz'a adeta ateş püskürdü" dedi.


GÜNEŞ'TEN TAKIMA 5 GÜN İZİN
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, G.Saray maçının ardından oyuncularına beş gün izin verdi. İkinci yarı hazırlıklarına 29 Aralık'ta Antalya'da başlayacak olan bordo-mavililer, 6-9 Ocak tarihleri arasında "Tuttur.com Cup 2013" turnuvasına katılacak. Trabzonspor, turnuvanın ilk maçında 7 Ocak'ta Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek. 9 Ocak'ta ise ilk maçların mağlupları üçüncülük, galipleri de birincilik mücadelesi verecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...