Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turgutlu'da faciadan dönüldü

- Güncelleme:
Turgutlu'da faciadan dönüldü

GÜNDEM Haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir tüp deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.



Edinilen bilgiye göre, Fatih Sanayi Sitesi 2. kısmında bulunan bir tüp deposunda yangın çıktı. Piknik, mutfak ve sanayi tüplerinin bulunduğu depodaki yangına Turgutlu Belediyesi İtfaiye ve AKS ekipleri 7 araç ve 25 personelle müdahale etti. Zaman zaman yaşanan patlamalar çevredekilere korku dolu anlar yaşatırken, depo içerisinde bulunan bir kamyonet yanarak kül oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken, olası bir yaralanmaya karşı 112 acil sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.

İlk belirlemelere göre yangının depo içerisindeki kamyonetin elektrik aksamında oluşan kısa devreden kaynaklandığı tahmin edilirken, depoda büyük çaplı hasar meydana geldi. Yangının mesai saati dışında gerçekleşmesi olası bir yaralanma ve can kaybını önledi. nbsp;

Turgutlu İtfaiye Müdürü İsa Algaç, "Yangına 25 personel ve 7 araç ile anında müdahale ettik ve kontrol altına aldık. Herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici. Atlatılan tehlike çok büyüktür. Depo içerisinde 4 araç ve çok miktarda tüp bulunuyor. Tüplerin boş olması da büyük bir tehlike arz etmektedir. Bu şekil tüplerin açık alanda muhafaza edilmesinde yarar vardır. Maddi hasar gündüz yapılacak çalışmalar sonrasında meydana çıkacaktır. Yangının içeride bulunan aracın şase yapması sonucu çıktığı tahmin ediliyor. Çok büyük bir tehlike atlatılmıştır" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...