Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 vekil hiç kürsüye çıkmamış

15 vekil hiç kürsüye çıkmamış

Politika Haberleri

Mecliste milletvekili olmamasına karşın, Genel Başkanlığa Gültekin Uysal geldikten sonra parlamentoyu yakın takibe alan Demokrat Parti TBMM İzleme Grubu'nun 12 Haziran 2011 ile 1 Ekim 2012 dönemini kapsayan "Milletvekilleri Performans Raporu"nda çarpıcı tespitler çıktı.

Mecliste milletvekili olmamasına karşın, Genel Başkanlığa Gültekin Uysal geldikten sonra parlamentoyu yakın takibe alan Demokrat Parti TBMM İzleme Grubu'nun 12 Haziran 2011 ile 1 Ekim 2012 dönemini kapsayan "Milletvekilleri Performans Raporu"nda çarpıcı tespitler çıktı. Raporda yemin dışında TBMM kürsüsüne çıkmayan 15 milletvekili bulunduğu iddia edildi. Bu 15 vekillerin 12'sinin AK Parti'li, 1'nin BDP'li, 1'nin CHP'li diğerinin ise bağımsız olduğu belirtildi. MHP'li Prof. Dr. Alim Işık'ın 248 kez ile Genel Kurul'da en çok konuşma yapan isim olduğu belirtildi. Prof. Işık, 841 soru önergesiyle de "en çok yazılı önerge veren vekil" statüsünü taşıyor. En çok kanun teklifini ise 66 kez ile CHP'li Mahmut Tanal verdi. En çok sözlü önergesi bulunan vekil de 487 ile CHP'li Ensar Öğüt.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...