iPhone 5, 14 Aralık'ta meraklılarıyla buluşuyor

iPhone 5, 14 Aralık'ta meraklılarıyla buluşuyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın şimdiye kadarki en ince, en hafif ve en hızlı iPhone olarak lanse ettiği "iPhone 5", 14 Aralık'ta Vodafone, Turkcell ve Avea tarafından satışa sunulacak.

Apple'ın şimdiye kadarki en ince, en hafif ve en hızlı iPhone olarak lanse ettiği "iPhone 5", 14 Aralık'ta Vodafone, Turkcell ve Avea tarafından satışa sunulacak.Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, "iPhone 5'i, geçtiğimiz ay lanse ettiğimiz ACAİP platformumuz kapsamında ve Vodafone Süper İnternet'le abonelerimize sunacağız" dedi. iPhone 5 için, Vodafone'un sitesinde ön talepler toplanmaya başlandı. Avea da, S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında çeşitli kampanyalarla iPhone5'i pazara sunacak. Yarından itibaren ön satışa başlamaya hazırlanan Turkcell, yine 14 Aralık'te telefonu tüketiciyle buluşturacak. Turkcell ayrıca bugün cihazın fiyatlarını da açıklayacak. Hızlı performansının yanı sıra uzun batarya ömrü ile öne çıkan iPhone'ların en ince ve hafifi olan iPhone 5, 4 inç'lik retina ekranı ve Apple tasarımlı A6 işlemcisiyle dikkat çekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...