Dizi savaşları başladı

Dizi savaşları başladı

MAGAZİN Haberleri

Televizyonlarda 30 yeni dizi ekranlara geliyor. Önceki sezon yayınlanan reytingi yüksek dizilerle yenileri arasında kıyasıya bir rekabetin yaşanması bekleniyor.

Yeni sezonda yeni dizilerle birlikte rekabet iyice kızışacağa benziyor. 2012-2013 yeni yayın döneminde; Karadayı (ATV), Arka Sokaklar (Kanal D), Leyla ile Mecnun nbsp;(TRT1) ve Yer Gök Aşk (Fox TV), Fatih (Show Tv), İffet nbsp;(StarTv) dizileri pazartesi günleri ekrana gelecek. Salı günleri; Ağır Roman (Star), Son Balkanlar (ATV), nbsp;Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D), Uçurum (ATV), Ustura Kemal (Show Tv) ve nbsp;Seksenler (TRT 1) dizileri yayında olacak. Çarsamba günü ise, Huzur Sokağı (ATV), nbsp;MuhteşemYüzyıl (Star TV), Kuzey Güney (Kanal D), Pis Yedili (Show Tv)'de seyircisiyle buluşacak. Perşembe günü yeni dizilerin rekabetine sahne olacak. Çünkü bu günde; Kanal D'nin Veda, ATV'nin Kurtlar Vadisi Pusu, Star Tv'nin nbsp;Babalar ve Evlatları, Show Tv'nin Suskunlar, Kötü Yol (Kanal D), Fox Tv'nin Merhaba Hayat ve TRT 1'in nbsp;Zengin Kız Fakir Oğlan' adlı komedi dizisi ekrana gelecek. Cuma günü ise devşirme diziler ekranda yer alıyor. nbsp;Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu, Hayat Devam Ediyor, Yalan Dünya nbsp;dizileri ekrana gelirken, Dila Hanım cuma gününün tek yeni dizisi olacak. Cumartesi akşamları; nbsp;Yetenek Sizsiniz Türkiye, nbsp;Eve Düşen Yıldırım, Lale Devri dizileri ekrana yeni gelen Kayıp Şehir dizisi ile mücadele edecek. Umutsuz Ev Kadınları, Farklı Desenler, Krem, nbsp;Düşman Kardeşler ve Behzat Ç. nbsp;yeni sezonda pazar günleri ekrana gelecek olan yapımlar arasında yer alıyor. Yeni sezonda 30 dizi ekrana gelecek. Seyircinin hangi dizileri tercih edeceği ise şimdiden merak konusu oluyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...