TIR ikiye bölündü: 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
TIR ikiye bölündü: 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde hurda yüklü kamyona çarpan TIR ikiye bölündü. Kazanın ardından TIR hurdaya dönerken 2 sürücüde yaralandı.

H.T. (60) yönetimindeki 58 NF 237 plakalı TIR, arızalandığı için Yıldızeli-Sivas karayolunun 4. kilometresi Selamet mevkiinde yol kenarında bekleyen B.T. (36) yönetimindeki 66 HE 795 plakalı hurda yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazanın ardından TIR ile kamyon hurdaya dönerken, yaralı kamyon şoförü B.T. Yıldızeli Devlet Hastanesi Ali Daldal acil servisinde, TIR şoförü H.T. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrasında kapanan yolda trafik ekipleri önlem alırken, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından araçların çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...