Kolombiya Devlet Başkanı Santos, ameliyat oldu

/ Kaynak: AA
Kolombiya Devlet Başkanı Santos, ameliyat oldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos'un prostatından kanserli küçük bir tümör alındı. Kolombiya Devlet Başkanı, zamanında tespit edilen tümörün küçük ve iyi huylu olduğunu, yüzde 97 iyileşme şansının bulunduğunu belirtmişti.

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos'un prostatından kanserli küçük bir tümör alındı. Doktorlar, başkent Bogota'da özel bir klinikte ameliyat edilen Santos'un (61) durumunun iyi olduğunu ve odasında dinlendiğini, ailesinin yanında bulunduğunu belirtti. Birkaç saat süren ameliyatın lokal anesteziyle yapıldığı kaydedildi. Santos, önceki gün ameliyat olacağını açıklamış ve görevine devam edeceğini bildirmişti. Kolombiya Devlet Başkanı, zamanında tespit edilen tümörün küçük ve iyi huylu olduğunu, yüzde 97 iyileşme şansının bulunduğunu belirtmişti. 2010'da 4 yıllığına devlet başkanı seçilen Santos'un birkaç gün hastanede kalacağı ve 2-3 hafta dinleneceği, bu süreçte seyahat edemeyeceği açıklandı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...