Galatasaray : 1 - Gaziantepspor: 1

Galatasaray : 1 - Gaziantepspor: 1

FUTBOL Haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında evinde Gaziantepspor'u ağırladı. Sarı kırmızılı takım, kritik Braga maçı öncesinde tat vermedi.

Rotasyon doğru kullanıldığında çok etkili bir silah olsa da, aşırı olduğunda büyük zarar verdiği kaçınılmaz bir gerçek. Galatasaray, dün gece Gaziantepspor karşısında bu gerçekle bir defa daha yüzleşti. Manchester United zaferi sonrası Hamit, Eboue, Dany, Burak ve cezalı da olsa Selçuk'u 2 maç üst üste dinlendiren ve son 2 resmi maçta birbirinden farklı 11'ler sahaya süren Fatih Terim, G.Saray'ın başındaki 250. maçını tercihleriyle adeta kâbusa çevirdi. İlk yarıda gol pozisyonuna girmekte zorlanan Galatasaray gole en çok 7. dakikada Hamit'le yaklaştı. Sezon başından beri sürekli direğe takılan ve henüz gol sevinci yaşayamayan Hamit'in vuruşunu Mahmut adeta parmaklarının ucuyla çıkardı. 36'da ender gelişen Gaziantepspor atağında İbricic'in kafa vuruşu Muslera'yı zorlayan tek pozisyon oldu.

MELO'YA KIRMIZI KART
İlk 45 dakikanın en etkisiz isimleri Umut ve Amrabat devrede soyunma odasında kaldı ama onların yerine oyuna giren Engin ile Elmander de beklenen etkiyi gösteremedi. Sessiz sakin geçen maçta tansiyon 69. dakikada yükselmeye başladı. Bu sezon deplasman maçlarında sadece 2 gol kaydeden Gaziantepspor, İbricic'in vuruşunda Riera'ya çarpan top Muslera'yı yanıltarak ağlarla buluşunca maçta öne geçen taraf oldu: 1-0. Silkinip kendine gelen Galatasaray, 71'de Selçuk'un frikiğinde kaleci Mahmut'u aşamadı. Seyircisinin de itmesiyle gol için yüklenen Cimbom, aradığını 79'da buldu. Eboue'nin ortasına kafayı vuran Burak skora eşitliği getirdi: 1-1. 82'de Melo'nun şımarıklığıyla 10 kişi kalan Galatasaray, son dakikaya kadar yaptığı baskıdan sonuç alamayınca 2 puan bırakarak, Braga maçı öncesi moral kaybetti. nbsp;

BURAK, HAKAN nbsp;ŞÜKÜR'Ü GEÇTİ
İç sahada beş maç üst üste gol bulan Burak Yılmaz G.Antep'i de boş geçmedi ve Hakan Şükür'ü yakaladı. Hakan Şükür de G.Saray'da 1996-97 sezonunda üst üste 6 iç saha maçında gol bulma başarısını göstermişti. Burak son 16 sezonda Galatasaray adına iç sahada üst üste en çok maçta gol atan oyuncu olurken gözünü şimdi 16 Aralık'ta oynanacak dev derbiye çevirdi. Telekom Arena'da F.Bahçe'yle karşılaşacak olan G.Saray'da Burak bir gol daha atarsa iç sahada üst üste en çok sayıda maçta (7) gol atma rekorunu eline geçirecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...