Düğün yolunda facia: 5 ölü

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Düğün yolunda facia: 5 ölü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Konya'nın Seydişehir ilçesinde düğüne giden bir minibüs, trafiğe kapalı yola girdi. Çukura düşen araç yandı, yolculardan 5 kişi feci şekilde can verdi

nbsp;Konya'nın Seydişehir ilçesinde düğüne gidenleri taşıyan minibüs, trafiğe kapalı yolda, köprü yapımı için kazılan çukura uçtu. Kazadan sonra alev alarak yanan minibüste bulunanlardan 5 kişi öldü, 10'dan fazla kişi de yaralandı. İlçeye bağlı Kozlu köyünden Gevrekli beldesine düğüne gidenleri taşıyan Mehmet Karaca yönetimindeki 42 RH 069 plakalı minibüs, Seydişehir-Konya karayolunun 31. kilometresinde, yol yapım çalışması için trafiğe kapatılan bölünmüş yolda, köprü inşaatı için açılan çukura uçtu.
Kazada, alev alarak yanan minibüste bulunanlardan ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 10'dan fazla kişi ise ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...