Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2010-2011 kupasını alamadık ama ...

/ Kaynak: AA
2010-2011 kupasını alamadık ama ...

FUTBOL Haberleri  / AA

Trabzonspor'un kalecisi Onur,''2010-2011 sezonunda şerefimizle onurumuzla ve hakkımızla şampiyon olduk. Kupasını alamadık ama şampiyon biziz'' dedi.

Bordo-mavili kulübün resmi yayın organı olan Trabzonspor Dergisi'nin Aralık ayı sayısında önemli açıklamalarda bulunan Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, kendisini en çok etkileyen olayın, bordo-mavili takımın lige damgasını vurduğu dönemlerde bir şampiyonluk sonrası soyunma odasında Ali Kemal Denizci ile yapılan röportajın videosu olduğunu ifade etti.
Ali Kemal'in muhabirin şampiyonlukla ilgili sorduğu soruya, ''Şampiyon olduk ama lig bu yıl pek zevk vermedi bize'' dediğini aktaran Onur, şöyle devam etti:
''O kadar kolay şampiyonluk yaşamışlar ki o kalitede rakip yokmuş. Keşke biz de onlar kadar başarılı olup yaşayacağımız bir şampiyonluk sonrası lig bize zevk vermedi diyebilsek. Bunun farklı bir şeklini 2010-2011 sezonu şampiyonluğuyla ilgili söyleyebilirim. O sezon şerefimizle onurumuzla ve hakkımızla şampiyon olduk. Temiz bir şampiyonluktu. Benim için Trabzonspor forması giymek ayrı bir mutluluk. Çünkü çok temiz ve şanlı bir forma. 82 puanı toplarken tertemiz alın teri döktük, formamızı bu şekilde terlettik. O nedenle içimiz çok rahat. Takımdan ayrılan oyuncuların da aynı düşünceye sahip olduklarını biliyorum.''
2010-2011 sezonuyla ilgili arkadaşlarıyla yaptıkları sohbetlerde hep çok şanslı olduğundan bahsettiğini kaydeden Onur, ''Çünkü önce Türkiye Kupası, sonra Süper Kupa ve akabinde de şampiyonluk. Kupasını alamadık ama şampiyon biziz. Bu artık tescillendi. Bilinen bir şey. Kısa zaman içinde 3 kupa kazanmışız. 2010-2011 sezonunun şampiyonluk kupasının gerçek sahibi Trabzonspor'dur. İstedikleri kadar oyalasınlar'' diye konuştu.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...