Antalya'da film gibi cinayet

- Güncelleme:
Antalya'da film gibi cinayet

GÜNDEM Haberleri

TV Kanalının alt yazılı arkadaşlık ilanından tanıştığı sevgilisiyle kocasını öldüren kadın Antalya polisinden kaçamadı

Antalya'da geçtiğimiz 6 Ağustos'ta evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan emekli 54 yaşındaki Osman Nuri Çelebi'in, eşi 44 yaşındaki Safiye Çelebi'nin üniversite son sınıf otomotiv öğretmenliği okuyan sevgilisi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

##tgvideo## nbsp;

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçen 6 Ağustos tarihinde Ankara'dan Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi, Efeler sokakta yaşayan kızı Hacer B.'yi ziyarete gelen emekli Osman Nuri Çelebi'nin (54), kızının evinde 12 yerinden bıçaklanması ve boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekipler, cinayetin ardından evdeki eşyaların dağınık olması ve bir adet cep telefonunun çalındığı belirlenmesi üzerine soruşturmayı aile üzerinde yoğunlaştırdı.

Evin kapı ve pencerelerinde herhangi bir zorlama olmadığını belirleyen polis, cinayete hırsızlık süsü verilmiş olabileceğini tahmin ederek, ifadesinde şüpheler barındıran Osman Nuri Çelebi'nin 44 yaşındaki eşi Safiye Çelebi'yi' izlemeye aldı. Polisler, Safiye Çelebi'nin eşiyle sorunlar yaşadığını ve 1 yıl önce müzik kanalının, 'Arkadaş arıyorum' altı yazısında yazan cep telefonunu arayarak Mersin Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Şuayip Ş. ile tanıştığı belirledi.

Ankara'da yasak aşk yaşamaya başladığı belirlenen Safiye Çelebi ve öğrenci sevgilisi Osman Nuri Çelebi'yi ortadan kaldırmak için plan yaptığı tespit edildi.
Safiye Çelebi eşi Osman Nuri Çelebi'nin Antalya'ya kızının yanına gitmesinin ardından genç sevgilisi ile birlikte bir hafta sonra aynı otobüste Antalya'ya geldiği belirlendi. Polisler, ayrıca Şuayip Ş. ve Safiye Çelebi'nin Ankara'dan rambo bıçağı aldıklarını da tespit etti.

Antalya'ya gelen Safiye Çelebi, kızı yani eşinin yanına geçerken, Şuayip Ş.'nin ise aynı mahallede bir pansiyona yerleşti.
İki sevgili cinayet planını ise şöyle hayata geçirdi: "Safiye Çelebi, kızının olay günü eşi ve kızıyla birlikte aynı mahallede bulunan dünürlerine gittikleri ve bu sırada bağırsaklarından rahatsız olan Safiye Ç'nin ''İlaçlarımı evde unuttum. Eve dönüp ilaçlarımı alabilir misin'' diyerek eşini kızının evine geri gönderdi. Şuayip Ş. ise Safiye Çelebi'den daha önceden aldığı yedek anahtar ile evin içinde beklemeye başladı. Eşinin eve doğru yola çıkması üzerine Safiye Çelebi, cep telefonu ile öğrenci sevgilisine mesaj atarak eşinin eve doğru yola çıktığını bildirdi. Şuayip Ş'nin eve giren Osman Nuri Çelebiyi Rambo bıçağı ile 12 yerinden bıçakladı ve ses çıkarmaması içinde boğazını kestiği kaydedildi. Şuayip Ş.' evdeki gürültünün duyulmaması için televizyonun sesini açtığı ve olaya hırsızlık suçu vermek için evdeki elbiseleri karıştırıp bir adet cep telefonunu alıp kayıplara karıştığı belirlendi.
Şuayip Ş'nin pansiyona yerleşmesinin ardından cinayetin işlendiğini tespit eden polisler, Safiye Çelebi ve Şuayip Ş'yi Ankara'da kiraladıkları bir evde yakalayarak gözaltına aldı. Şuayip Ş.'nin sevgilisi Safiye Çelebi'nin gönderdiği para ile evi kiraladığı bildirildi. Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Osman Nuri Çelebi'nin özel bir kurumdan emekli olduğu ve çok sayıda gayrimenkulü olduğu öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...