Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramları yasaklamak kimsenin haddi değildir

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Bayramları yasaklamak kimsenin haddi değildir

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Çeşitli inceleme ve açılışlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Bakan Günay burada yaptığı konuşmasında, "Bayramları yasaklamak kimsenin haddi değildir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Bayramları yasaklamak kimsenin haddi değildir" dedi. Çeşitli inceleme ve açılışlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Bakan Günay, hayırsever iş adamı Vedat Türkmen tarafından yaptırılan Güzelordu İlköğretim okulunda incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından basın mensuplarının, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine ilişkin sorularını yanıtlayan Günay, dini ve milli bayramların Türk milleti yaşadıkça, engellenmesi veya kaldırılması yönünde bir tartışmanın söz konusu olamayacağını vurguladı. "Bayramları yasaklamak kimsenin haddi değildir" diyen Günay, törenlerin yapılacağı alanların mevsim şartlarına göre düzenlenebileceğini belirterek, "Törenlerin yapılacağı mekanların sınırlanması bayramların kutlanmasının engellenmesi değildir. Bir kez daha söylüyorum, dini ve milli bayramların Türk milleti yaşadıkça, Türkiye Cumhuriyeti var oldukça engellenmesi, kaldırılması diye her hangi bir tartışma söz konusu olamaz" diye konuştu.

TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...