Türk Telekom, dijitalde 3 boyutlu atağa geçiyor

- Güncelleme:
Türk Telekom, dijitalde 3 boyutlu atağa geçiyor

Ekonomi Haberleri

Yeni dönemde müşteri odaklı dijital dönüşüme odaklanacaklarını söyleyen Türk Telekom'un çiçeği burnunda Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, satın alma fırsatlarını da kollayacaklarını söyledi.

Dijital rekabete odaklı yeni büyüme stratejilerini açıklayan Türk Telekom'un çiçeği burnunda Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, şirketin bölgede gelişmesini destekleyecek satın almalar konusunda fırsat kollayacaklarını söyledi.

##tgvideo## nbsp;

Tahsin Yılmaz, Türk Telekom'un "3D vizyonu" olarak adlandırdığı bakış açısını "Dijital yaşam dönüşümü", "Değer odaklı mükemmel müşteri hizmetleri" ve "Dünyaya açılım ve bölgesel büyüme" olarak açıkladı. Türk Telekom'un bölgenin iletişim ve veri köprüsü olduğunu vurgulayan Tahsin Yılmaz, şirketin büyümesini destekleyecek satın almalar ile bölgede büyüme için de fırsat kollayacaklarının altını çizerek, "Akıllı büyüme stratejimizle bölgede gücümüzü artırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde bölgesel bağlantı merkezi olma yönündeki çalışmalarımızı güçlendirecek iş birliklerine ve yatırımlara odaklanacağız. Hem Türkiye'de hem de bölgemizde erişim kolaylığı, hız ve kapasite alanlarında kesintisiz bir gelişim için altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeni döneme 3D vizyonu ile girdiklerini ifade eden Tahsin Yılmaz, "Teknolojik altyapımızı hayatın her alanına dokunan çözümler ile destekleyerek Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu hedefi bölgesel büyüme ve mükemmel hizmet anlayışı ile tamamlayacağız" diye konuştu. İnovasyonu Türk Telekom'un olmazsa olmazı olarak tanımlayan Yılmaz, "Ekonomilerin itici gücü olan inovasyon ve girişimcilik için uygun teknolojik ortamı sağlıyoruz" diyerek teknoloji geliştirmeye odaklanan şirketlere ve girişimcilere açık davette bulundu. Yılmaz, "Türk Telekom Grubu teknoloji şirketleri eğitimden sağlığa, enerjiden eğlenceye kadar birçok alanda çözümler geliştiriyor. Bu çözümleri hayatın her alanına yayabilmek için gelin iş birliği yapalım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...