Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu kadroya Spartak Moskova'da şaşırdı

Bu kadroya Spartak Moskova'da şaşırdı

FUTBOL Haberleri

Spartak Moskova'da kırmızı kart gören De Zeeuw, "Cristian Baroni'nin oynamamasına şaşırdık. Alex'e de şaşırdık ama onu bekliyorduk. Fenerbahçe'nin böyle bir kadro ile çıkmasını beklemiyorduk" dedi.

Spartak Moskova'nın Hollandalı yıldızından ilginç sözler... Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki zorlumaçın 80. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan De Zeeuw, Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın sahaya sürdüğü on birin kendilerini şaşırttığını söyledi. nbsp;
İlk maçta elde ettikleri 2-1'lik avantajı iyi koruduklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne kaldıkları içinmutlu olduklarını belirten De Zeeuw, "Sahaya çıkacak on birler açıklandığında Fenerbahçe'de Cristian Baroni'nin yedek kulübesinde olduğunu görünce çok şaşırdık. Gerçi Alex'in olmayışı da bizi şaşırttı ama onun bazı sorunları olduğunu ve bunun için kadroda yer almayacağını bekliyorduk. Özetlemek gerekirse Fenerbahçe bizim hiç beklemediğimiz bir kadro ile sahaya çıkarak hepimizi şaşırttı" açıklamasını yaptı.
(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...