Aziz Yıldırım: Gerçek şampiyonuz!

Aziz Yıldırım: Gerçek şampiyonuz!

FUTBOL Haberleri

F.Bahçeli taraftarlar, sezona iyi başlayamayan takımlarına destek için dün Samandıra'ya aktı. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'la bütünleşen, futbolcuları bağrına basan taraftara hitap eden Başkan, "Bizim gerçek şampiyon olduğumuzu bu sene takımımız zaten gösterecektir.

nbsp;F.Bahçeli taraftarlar, sezona iyi başlayamayan takımlarına destek için dün Samandıra'ya aktı. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'la bütünleşen, futbolcuları bağrına basan taraftara hitap eden Başkan, "Bizim gerçek şampiyon olduğumuzu bu sene takımımız zaten gösterecektir. O sebeple bu takıma ve Aykut Kocaman'a sahip çıkın" ifadelerini kullanırken Cristian'a sarıldı, topu ayağına alarak Alex'le bir müddet paslaştı. Büyük moral bulan sarı-lacivertli futbolcular idmanda hücum ve savunma organizasyonlarıyla çift kale maç yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...