Van'da 55 kilo eroin ele geçirildi

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Van'da 55 kilo eroin ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde park halindeki kamyonette 55 kilo 917 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde park halindeki kamyonette 55 kilo 917 gram eroin ele geçirildi. nbsp;
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürd ürüyor. Bu çalışmalar kapsamında, illegal yollarla yurda sokulup Van üzerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, önceki g ün Erek Dağı Caddesi üzerinde park halindeki bir kamyonette arama yaptı. Yapılan aramalarda 112 paket halinde 55 kilo 917 gram eroin ele geçirildi. Eroin ve araca el konulurken, gözaltına alınan 1 şahıs ise sorgusu tamamlandıktan sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...