Alex'ten sonra bir şok daha

Alex'ten sonra bir şok daha

FUTBOL Haberleri

Alex'i kadroya almayan Aykut Kocaman'a Cristian da tavır aldı. Sivas maçı öncesinde Brezilyalı yıldız idmanda yeleğini atıp, "Çalışmıyorum" diyerek soyunma odasına gitti

Fenerbahçe'de son günlerde Alex-Cristian krizi gündemde. Bu durum gerekli müdahaleler yapılmazsa gündemden daha uzun zaman düşmeyecek gibi gözüküyor. Herkes bu süreçte Aykut Kocaman'ı eleştirerek, "Alex gibi adam varken niye oynatmazsın, bu nasıl antrenörlük?" dediler. Kocaman da haksız olmadığını düşünüp bunu dile getirme fırsatını bir türlü bulamadı. Ancak Aykut Kocaman, Alex'i neden oynatmadığını kendisine Spartak Moskova maçı öncesinde söylediğini kamuoyu gayet net biliyor.

PORTEKİZCE HAKARETLER
Tüm bunlar yaşanırken durup dururken bir de Cristian krizi patladı. Gelin gerçeklerin kapısını bir aralayalım: Sivas maçı öncesi yer Samandıra Can Bartu Tesisleri... Son antrenman yapılıyor. Aykut Kocaman ve teknik kadro ilk onbirde oynayanları ve kadroya almayı düşündüklerini ayrı ayrı çalıştırır. İlk on birde oynayacaklar frikik ve şut çalışır. Yedek kadroda ise yine Spartak Moskova maçında yedek oturan Cristian vardır. Brezilyalı orta saha oyuncusu yedek olduğunu anlayınca bunu hazmedemez, "Çalışmıyorum" diyerek üzerindeki yeleği çıkartıp atar. Portekizce hakaretler ede ede yardımcı antrenörlerin gözü önünde tesislere girer. Kocaman da bu tavrından dolayı Cristian'ı kadroya almaz.

20 BİN DOLAR CEZA
Yaptıkları Cristian Baroni'ye pahalıya patlayacak... Sivasspor maçı öncesinde yapılan son idmanda üzerindeki idman yeleğini yere fırlatıp, "Çalışmıyorum" diyerek soyunma odasına giden yıldız futbolcu bunun bedelini ödeyecek. Yönetimin sezon başında belirlediği ceza sistemine göre Brezilyalı oyuncu bu tavrından dolayı 20 bin dolar para cezası ödeyecek.

NE SAYGISI VAR, NE ÇALIŞIYOR
Takım içerisinden bir futbolcu Cristian Baroni'yi bu sözlerle ifade ederken, "Bu kadar olmaz. Yaptıkları hiç yakışık almadı" diye konuştu.
Esas bu gerginliğin başlama sebebi ise farklı. Alex'in kadroya giremeyişi, twetter kavgasından sonra Aykut Kocaman'ın tüm maçlarda yer verdiği Cristian'ın tavır almasıyla başlıyor. Brezilyalı oyuncu idmanlarda resmen yürüyor ve bu tavrını açık ve net bir şekilde gösteriyor. Ardından da bu tavrını Sivasspor maçından önce de gösterince Kocaman takım içi huzuru bozmamak için kadroya almıyor. Olayın iç yüzü budur. Gelelim Cristian için söylenenlere. nbsp;
Takım içerisinden bir oyuncu, "Aykut Kocaman, Cristian'a karşı hep iyi niyetli oldu. Hatta kendi ağzıyla bile söyledi bunu Cristian. Bir alırken 5 katı kazanmaya başladığını, kötü günlerde kendisine sahip çıktığını söylemişti. Bu tavrı hiç yakışık almadı. Hepimizin gözü önünde cereyan etti olay, bu kadar olmaz. Ne çalışıyor ne de saygısı var. Ama Aykut Hoca işini yaparsa yine onu affeder" ifadelerini kullandı.
Aykut Hoca'ya yakın çevreler ise konuyu çok net özetliyorlar: Cristian ile Alex'in yaptıkları hiç hoş değil. Aykut Kocaman'a bu yapılmaz. 1 veya 1.5 ay içerisinde hiç bir şey bugünkü gibi olmayacak. Başkan arkasında dimdik duruyor, bu da ona yetiyor. Düzelirlerse Kocaman bunu kişisel problem nbsp;haline getirmez konuyu kapatır takımın başarısı için çalışır.
(Kaynak: Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...