Foku havada kaptı!

Foku havada kaptı!

YAŞAM Haberleri

Dev bir köpek balığının fok avı profesyonel bir fotoğrafçı tarafından böyle görüntülendi. Fotoğrafçı bu görüntüyü elde edebilmek için 3 gün yerinden kıpırdamadan bekledi.

Çarpıcı fotoğraflar Güney Afrika'da Cape Town açıklarında, False Körfezi'nde Dana Allen (50) tarafından çekildi. Allen, köpek balığının havada foku yakaladığı görüntüyü yakalamak için "sahte" fok kullandı. Allen, plastikten yapılmış fok kullanarak köpek balıklarını bölgeye çekti ve mükemmel fotoğraflar çekmek için pusuya yattı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

3 gün bekleyen Allen sonunda gayesine ulaşırken, 4 metre uzunluğundaki dev köpek balığının sudan fırlayarak avı havada yakalaması etkileyici görüntüler oluşturdu.
Allen, "Her şey saniyelik bir olay. Köpek balığı sıçrıyor ve tekrar suya düşüyor. Anlık bu olayı kaçırırsanız tekrar denemeniz gerekir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...