PKK yandaşları Van'da okul yaktı

/ Kaynak: İHA
PKK yandaşları Van'da okul yaktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'da kimliği belirsiz PKK yandaşları bir okula benzin dökerek 4 sınıfı yaktı. Eğitime ara verilen okuldaki öğretmen ve idarecilerin odaları da tamamen yanarken, sınıflarda ise fazla hasar meydana gelmedi.

nbsp; nbsp;Van'da kimliği belirsiz PKK yandaşları bir okula benzin dökerek 4 sınıfı yaktı. nbsp;
nbsp; Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Vangölü İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Kimliği belirsiz PKK yandaşları, okulun birinci katındaki dersliğin pencere telini kestikten sonra camı kırarak içeri girdi.

##tgvideo## nbsp;

İkinci kata çıkan şahıslar, burada 1 bilgisayar odası, 1 öğretmen odası, 2 yönetim odası ile bazı sınıflara benzin dökerek ateşe verdi. Bilgisayar odasında meydana gelen patlama, pencere çerçevelerinin sökülmesine ve duvarın yıkılmasına neden oldu. Eğitime ara verilen okuldaki öğretmen ve idarecilerin odaları da tamamen yanarken, sınıflarda ise fazla hasar meydana gelmedi. nbsp;
nbsp; Polis, okulda detaylı incelemelerde bulunurken, Olay yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden topladığı delilleri incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlattı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...