Doğu'da mevsimin en soğuk gecesi yaşandı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Doğu'da mevsimin en soğuk gecesi yaşandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kar yağışının ardından Sibirya soğuklarının hüküm sürmeye başladığı Doğu Anadolu Bölgesi'nde mevsimin en soğuk gecesi yaşandı.

Kar yağışının ardından Sibirya soğuklarının hüküm sürmeye başladığı Doğu Anadolu Bölgesi'nde mevsimin en soğuk gecesi yaşandı. Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 24, Erzurum'da ise eksi 21 derece olarak kaydedildi. nbsp;
Aşırı soğuklarla birlikte Doğu adeta buz tuttu. Cadde ve sokakların buz tuttuğu, mazotlu otomobillerin çalışmadığı Doğu'da mevsimin en soğuk gecesi yaşandı. Erzurum Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 24 derece olarak kaydedildi. Bölgedeki diğer illerde ise; Erzurum'da eksi 21, Erzincan'da eksi 7, Ağrı'da eksi 17, Iğdır'da eksi 2, Bayburt'ta eksi 12 derece.
Günün beklenilen sıcaklık değerleri ise; Erzurum'da eksi 4, Erzincan'da 3, Kars'ta eksi 6, Ağrı'da eksi 3, Iğdır'da 1 ve Ardahan'da eksi 5 derece.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...