Türkiye Çocuk dergisinin eylül sayısı çıktı

/ Kaynak: İHA
Türkiye Çocuk dergisinin eylül sayısı çıktı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Türkiye Çocuk'un eylül sayısında; ilginç meraklı bilgiler, başarılı olmanın püf noktaları, mizah ve kahkaha dünyası, spor sayfalarında süper oyuncu Hamit ile özel röportaj gibi ilginç yazılar yer alıyor.

Türkiye Çocuk dergisinin eylül sayısı çıktı. Türkiye Çocuk'un eylül sayısında; ilginç meraklı bilgiler, başarılı olmanın püf noktaları, mizah ve kahkaha dünyası, Bizim Sınıf'ta Tosun Osman'ın "izci" maceraları, Hayvanlar dünyasında Sürünen Kabuklar: Salyangozlar, Menkıbelerde Kabağın Sahibi, nbsp;hayatı kolaylaştıran yeni buluşlar, sağlık köşesinde her derde deva: Ayva, nbsp;spor sayfalarında süper oyuncu Hamit ile özel röportaj gibi ilginç yazılar yer alıyor. Masal dünyasında uyanık tavşan ve kaplumbağa, Mesnevi'den seçmeler, Genç çizerler, oyna-eğlen köşesinde yeni oyunlar, Cesur Animasyon filmi, tarih sayfalarında Bursa Hisarının fethi, Kıssadan Hisse, bilginin önerisi, çocuk bahçesinde sizden gelenler, derman baharatçısında ilginç sorulara komik cevaplar, küçük hanımefendiler için basit tarifler, Taşlıtarla'da Hakan durak karikatürleri, Gönül bahçesinde dini bilgiler, Usta edebiyatçı Celalettin Kurt ile röportaj, Boyama sayfaları, zeka bulmacaları çocuk dünyasından alış veriş sayfaları yer alıyor. nbsp;Ayrıca, ödev olarak verilen belirli gün ve haftalar işleniyor. nbsp; nbsp;

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...