Usta avcıydı, az daha av oluyordu

/ Kaynak: OZEL
Usta avcıydı, az daha av oluyordu

DÜNYA Haberleri  / OZEL

Dev köpek balığı balıkçının ayağını kaptı, tekneyi deldi. Usta balık avcısı hayatı boyunca böyle bir olayla karşılaşmadığını söyledi




İskoçya açıklarında dev köpek balığı, yakalandıktan sonra güverteye atılırken, kendisini yakalayan balıkçının ayağını kaptı. Köpek balığı , kocaman çenelerini tecrübeli balıkçı Hamish Currie'nin (53) ayağına geçirirken diğer balıkçılar Currie'yi kurtarmak için büyük çaba sarfettiler. Saldırı sonucu balıkçının çelik kaplı botu parçalandı. Dev köpek balığı, teknede delik de açtı.
Currie, Inner Hebrides adacığı yakınlarındaki olayda şok olduğunu, uzun süreli meslek hayatında böyle bir olay yaşamadığını söyledi. Currie, "Çok pis bir balıktı. Çenelerini ayağıma geçirdi. Bereket çelik kaplı ayakkabı giyiyordum. Ben kendi çabamla kurtulamadım, diğer balıkçılar müdahale ederek beni kurtardılar. Korkunç bir olaydı" dedi.

Şimdiye kadar birçok kez köpek balığı yakaladığını ifade eden Currie, "Bundan sonra köpek balıkları konusunda çok daha dikkatli olacağım" diye konuştu.
DÜNYA
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...