Aşırı dozda aşktan öldü!

Aşırı dozda aşktan öldü!

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de çılgın bir aşık, eski sevgilisinin gönlünü yeniden kazanmak için kadının evinin önünde kamp kurdu. Haftalarca Reading'deki evin önünde bekleyen ve aşk şirleri yazarak kadının sevgisini kazanmaya çalışan Nicholas Harrison-Longmate'in, daha sonra evin önünde ölüsü bulundu.

Harrison-Longmate'in, bu süre zarfında daha önce 5 sene birlikte olduğu Kerry Buchanan'a aşk şiirleri yazdığı, aşk mektupları gönderdiği, telefon çağrılarında bulunduğu ve telefon mesajları gönderdiği ifade edildi. Buchanan'ın bu ümitsiz çabalara karşılık vermemesine rağmen adamın evin önünden hiç ayrılmadığı kaydedildi. Görgü şahitleri adamın bazen komşu evin balkonunun altında, bazen apartmanların arasındaki boşluklarda kaldığını söyledi. 36 yaşındaki adamın, aşırı derecede alkol aldıktan sonra evin önünde ölüsü bulundu.
Harrison-Longmate'in bir ay kadar bu şekilde yaşadığı ve alışverişe gittiğinde hep Buchanan'ı takip ettiği açıklandı. nbsp;
Bölgedekiler, 2 metreye yakın boyu olan adamı, çaresizce aşkı peşinde koşan "kibar bir dev" olarak nitelendirdi.
Harrison-Longmate'in ölüm sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Dedektif James Faulkner, aşırı alkollü olarak bulunan adamın ölümünde cinayet şüphesi olmadığını, eceliyle öldüğünü düşündüklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...