Aslanda sol bek arayışı

Aslanda sol bek arayışı

FUTBOL Haberleri

Kaka için çalışmalarını sürdüren yönetim, bir yandan da sol bek arayışlarına devam ediyor. Fluminense'li Carlinhos ve Arsenal'li Andre Santos'un yanı sıra genç yıldız Atila Turan da listede.

Herkesin gözü kulağı Kaka'dan gelecek müjdeli haberde. Ancak yönetim, sol bek transfer için de dört koldan çalışmalarını yürütüyor. Bu mevkiye yapılacak takviye için favoriler Fluminense'nin yıldızı Carlinhos ile geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Arsenal'e giden Andre Santos... Carlinhos için kaleci antrenörü Taffarel görüşmeleri yürütüyor. Ancak 25 yaşındaki sol bekin çok iyi bir sezon geçirmesi, Cim Bom'un işini zorlaştırıyor. Arsenal'de formayı Gibbs'e kaptıran ve son olarak aşırı hız nedeniyle polisle başı derde giren Andre Santos, Wenger'in gözünden düşmüş durumda. Bu nedenle yönetim, ligi tanımasının da etkisiyle Santos'la ilgilenmeye başladı.

Barça'nın istediği Türk!


Aslan'ın son adayı ise Atila Turan... Fransa 2. Ligi'nde Grenoble formasıyla çok başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu, Barcelona'nın transfer listesine girmişti. Ancak geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona erince Sporting Lizbon'a imza atan Atila, daha sonra Beira Mar'a kiralandı. Kadroda bulunan 9 yabancı nedeniyle Fatih Terim'in, 20 yaşındaki oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

Yabancı oyuncu sıkıntısı

Sarı-Kırmızılılar'ın şu anda kadrosunda tam 9 yabancı oyuncu var. Bu sezon yabancı kontenjanı uygulaması 6+2+2 şeklinde. Yani toplamda 10 yabancı bulundurulabiliyor. Ancak önümüzdeki yıl bu sayı 6+2'ye düşecek. Bu nedenle Fatih Terim yeni bir planlama yapıyor. İlk etapta, hem formsuz oldukları hem de yüksek maliyetleri nedeniyle Milan Baros ve Albert Riera'yla yollar ayrılacak. Ayrıca sezon sonunda da Tomas Ujfalusi futbolu bırakacak. (Fanatik)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...