Gül, hangi kritik dosyaları inceliyor...

Gül, hangi kritik dosyaları inceliyor...

Politika Haberleri

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Gül, hastalığı ile ilgili son bilgileri Twitter üzerinden paylaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kulak rahatsızlığı nedeniyle bir s üredir tedavi gördüğü Haccetepe Tıp Fakültesi'nden twitter aracılığıyla mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Gül, hasta yatağında çekilen üç fotoğrafını da paylaştığı twitter mesajlarında 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı, geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ederek, çalışmalarını hastanede de sürdürdüğünü söyledi. İşte Gül'ün twitter üzerinden sabah saatlerinde gönderdiği mesajlar;

"Herkese merhaba. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Tüm vatandaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.
Çok istememe rağmen, doktorların tavsiyesi üzerine törenlere katılamıyorum.
Hacettepe üniversite hastanesindeki tedavim sürüyor. Daha birkaç gün burada kalacağım
Sağ olsun, tüm personel ellerinden gelen her şeyi yapıyor.
Çok şükür, sağlık durumum iyiye gidiyor. Doktorlarım gerekli açıklamaları yapıyor, en güncel bilgileri sürekli sizlerle paylaşıyorlar zaten.
Selamlarınızı, dualarınızı alıyorum. Allah hepinizden razı olsun."

CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN ELİNDEKİ KRİTİK DOSYA

Fotoğraflarda Cumhurbaşkanı Gül'ün elinde dosya olduğu ve hasta yatağında okuduğu görülüyor. Cumhurbaşkanı'nın incelediği dosya önemli. Zira Gül, 'Çatışma / Operasyon Bölgeleri Önemli Gelişmeler 20-26.08.2012' başlıklı Suriye raporunu okuyor. Son bir haftada yaşanan gelişmelerin yer aldığı raporda iç savaşın yaşandığı Suriye bölgesinin haritası ve çatışmalarla ilgili grafik ve bilgiler yer alıyor.

BUSH'UN KİTABINI OKUYOR

Gül'ün hasta yatağının başucunda portatif bir masa var. Masanın üzerinde bir kitap. Kitabın adı 'Decision Points'... ABD'de eski başkan Bush'un yazdığı ve başkanlık dönemini anlattığı kitabı okuduğu görülüyor Cumhurbaşkanı Gül'ün...

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

(Haber Merkezi - Hürriyet)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...