Galatasaray'da Muslera krizi!

Galatasaray'da Muslera krizi!

FUTBOL Haberleri

Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, oyuncusuna gelen teklifler üzerine Cimbom'dan ilginç isteklerde bulunmaya başladı.

G.Saray'ın parlayan yıldızı kaleci Fernando Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, oyuncusuna gelen teklifler üzerine Cimbom'dan ilginç isteklerde bulunmaya başladı. nbsp;Aslan'dan yılda 2 milyon euro alan Muslera'nın, Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu iddia eden Fonseca, F.Bahçe'nin Volkan'ın sözleşmesine yapacağı 600 bin euroluk zammı bahane ederek, oyuncusunun maaşına en az 750 bin euro zam yapılmasını talep etti.
Fonseca ayrıca, Riera, Hamit ve Melo gibi oyunculara ödenen yüksek rakamları da örnek gösterdi. Bu arada G.Saray'ın Muslera için geçtiğimiz ağustos ayında Uruguay'ın Warirors Futbol Yatırım şirketine bu yıl için yapması gereken 2 milyon 250 bin euroluk (toplamda 6 milyon 750 bin Euro) ödemeyi yapmadığı ve bu nedenle, Uruguay şirketinin uyarı yazısı gönderdiği bildirildi. nbsp;(Haberturk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...