Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boğaziçi Köprüsü'nde zincirleme kaza

Boğaziçi Köprüsü'nde zincirleme kaza

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaklaşık 1 saat, çift yönlü olarak trafiğe kapatılan köprüde, şu saatlerde de yoğunluk var.

nbsp;Boğaziçi Köprüsü'nde buzlanma sebebiyle sabah saat 06.00 sıralarında zincirleme trafik kazası yaşandı. Kaza sebebiyle köprü trafiği yaklaşık 45 dakika boyunca çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Kazanın hemen ardından bölgeye müdahale ekipleri sevkedildi. Yolda yapılan tuzlama çalışmasıyla birlikte trafik akışı yaklaşık 45 dakikalık bir sürenin ardından kontrollü olarak başladı. nbsp;

Ölü ya da yaralı sayısına dair bir bilgi yok. Kazaya karışan araç sayısı ise henüz belirsiz. Yaralanan vatandaşlar çevre hastanelere kaldırıldı. nbsp;

Köprü buzlanma nedeniyle yaklaşık 1 saat çift yönlü trafiğe kapatılırken, sabahın erken saatleri olmasına rağmen iki yakada da uzun araç kuyrukları oluştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...