İsrail ateşkesi ihlal ederek Han Yunus'a girdi

/ Kaynak: İHA
İsrail ateşkesi ihlal ederek Han Yunus'a girdi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Gazze saldırılarının ardından İsrail ve Filistinli gruplar arasında imzalanan ateşkes şartlarına uymayan İsrail askeri araçları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusuna girdi.

Gazze saldırılarının ardından İsrail ve Filistinli gruplar arasında imzalanan ateşkes şartlarına uymayan İsrail askeri araçları, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusuna girdi. nbsp;
Han Yunus'un El-Karara beldesi halkından alınan bilgiye göre, aralarında tank ve buldozerlerin de olduğu İsrail askeri araçları, El-Karara beldesine girerek sınırlı bir bölgede tarama faaliyetleri yürüttü.
İsrail ateşkes şartlarına daha önce de uymayarak geçen hafta Han Yunus'un doğusunda güvenlik noktasına yaklaşan Filistinli vatandaşlara ateş açmış, olayda bir genç hayatını kaybetmiş, 19 kişi yaralanmıştı. Ateşkesten sonra, İsrail güçlerinin, Kerem Ebu Salim yakınlarında açtığı ateşle 2 Filistinli, Gazze'nin doğu sınırında ise 7 kişi yaralanmıştı.
İsrail Deniz Kuvvetleri dün de Gazze kıyılarında 6 Filistinli balı kçıyı göz altına almıştı.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...