Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte A Milli Takım'ın aday kadrosu

/ Kaynak: İHA
İşte A Milli Takım'ın aday kadrosu

FUTBOL Haberleri  / İHA

A Milli Takım'ın, 12 Ekim Cuma akşamı İstanbul'da Romanya ve 16 Ekim'de Budapeşte'de Macaristan ile oynayacağı maçlarının aday kadrosu açıklandı. Emre Çolak'ın ilk kez davet edildiği kadroda Trabzonspor da dahil Anadolu kulübünden hiçbir oyuncunun olmaması dikkat çekti.

A Milli Takım'ın, 12 Ekim Cuma akşamı İstanbul'da Romanya ve 16 Ekim'de Budapeşte'de Macaristan ile oynayacağı FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.

Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosuna şu futbolcular davet edildi

"Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz, Burak Yılmaz, Emre Çolak, Selçuk İnan, Umut Bulut, Hamit Altıntop, Hakan Balta, Semih Kaya (Galatasaray), Cenk Gönen (Beşiktaş), Arda Turan, Emre Belözoğlu (Atletico Madrid), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Nuri Şahin (Liverpool), Sercan Saraer (Fürth), Mevlüt Erdinç (Rennes), Tunay Torun (Stuttgart), Mehmet Ekici (Werder Bremen)"

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...