Şirinler'e 20 bin sterlin harcadı

Şirinler'e 20 bin sterlin harcadı

MAGAZİN Haberleri

İskoçya'da Karen Bell (37) isimli kadının, çocukluğunda başlayan Şirinler çizgi filmiyle ilgili çıkarma, afiş vs her tünlü eşyayı saklıyor. Bell, şimdiye kadar bu uğurda tam 20 bin sterlin harcadı.

İskoçya'da Karen Bell (37) isimli kadının, çocukluğunda başlayan Şirinler çizgi filmi iptilası halen devam ediyor. Şirinler'le ilgili çıkarma, afiş, oyuncak her türlü eşyayı toplayan kadın Ayrshire'daki evinin bir odasını da tamamen koleksiyonuna ayırdı.
6 yaşından bu yana koleksiyon yapan Bell, şimdiye kadar bu uğurda 4.482 eşya topladı ve 20 bin sterlin (56.000 TL) civarında para harcadı.
Bell, "Şirinler koleksiyonumun ilk parçasını 6 yaşındayken aldım. O zamandan bu yana kendimi durduramıyorum" dedi. Kocasıyla üniversitede tanıştığını ifade eden Bell, "Evlendiğimizde tüm koleksiyonumu eve getirdim. Önce niçin paranı ziyan ettin diye sordu ama sonra bunların beni ne kadar mutlu ettiğini görünce evin bir odasını bana tahsis etti" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...