Film çok pis bir <2;br>2; provokasyon

Film çok pis bir &amp;lt2;br&amp;gt2; provokasyon

Politika Haberleri

Bağış, Peygamber efendimize hakaret içeren filmle ilgili, ''ABD'deki seçimler öncesi oradaki dengeleri değiştirmeye yönelik çok ucuz, çok basit, çok pis bir provokasyon girişimi'' dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Peygamber efendimize hakaret içeren filmle ilgili, ''ABD'deki seçimler öncesi oradaki dengeleri değiştirmeye yönelik çok ucuz, çok basit, çok pis bir provokasyon girişimi'' dedi. Bağış, Amerika Rum Ortodoks Başpiskoposluk Konseyi heyetini, bakanlığın Ortaköy'deki ofisinde kabul etti. Kabulde, basın mensuplarına açıklama yapan Bağış, terörle insanlığın varabileceği hiçbir yer olmadığını söyledi. Bağış, Peygamber efendimize hakaret içeren filme de değinerek, ''Bu film tamamen provokasyon amaçlı, deli saçması, sapık bir zihniyetin ürünü. Filmin amacının, Orta Doğu'da ve dünyada huzuru kaçırmaktan çok, 6 Kasım'da ABD'de gerçekleşecek seçimlere yönelik bir komplo teorisinin parçası olduğuna inanıyorum" dedi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...