Jem Paul diye biri

/ Kaynak: OZEL
Jem Paul diye biri

FUTBOL Haberleri  / OZEL

Aksaraylı bir baba ve İngiliz bir annenin 3 çocuğundan ortancası. AVCı'nın çağırısıyla ayakları yerden kesilen Jem Paul, en büyük hayalinin G.Saray'da oynamak olduğunu söylüyor.



YOLU G.SARAY'DAN GEÇMİŞ
Milli Takım'da üst üste yaşanan sakatlık kâbusunun ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ilk defa kadroya davet ettiği orta saha oyuncusu Jem Paul Karacan bütün ilgiyi üzerinde topladı. Herkes merak ediyordu, kimdi bu Avcı'nın 'kurtarıcı' diye kadroya çağırdığı çocuk? Gurbetçi furyasının yeni bir örneği olan Jem Paul, İngiltere Premier Lig takımlarından Reading'de forma giyiyor. Aksaraylı Türk baba ve İngiliz bir annenin 3 çocuğunun ortancası olan Jem, 1989 İngiltere doğumlu. Futbola 7 yaşında Wimbledon FC alt yapısında başlamış, 14 yaşında denenmek için geldiği G.Saray'da beğenilerek amatör sözleşme imzalamış. Ancak ailesinden ayrı kalmaya dayanamadığı için İngiltere'ye dönüp, Reading kulübünün alt yapısında oynamaya başlamış. 2007-08 sezonunda Bournemouth ile Millwall kulüplerine kiralanan genç orta saha oyuncusu, 2008-09 sezonunda Reading'e dönmüş ve hâlâ bu kulübün formasını giyiyor ama gönlü G.Saray'da. RÜYALARIM GERÇEK OLDU Bir süre önce A Milli Takım'da forma giymeyi çok istediğini söyleyen Jem Paul, "Colin Kazım Sheffield United'dan F.Bahçe'ye gitti ve ilk defa milli formayı giydi. Takımda Alman-Türkler ve Hollandalı-Türkler var ve umuyorum ki benim gibi İngiliz-Türklere de şans verilir" diyerek Abdullah Avcı'ya mesaj göndermişti. Ay-yıldızlı takımın çeşitli yaş gruplarında defalarca forma giyen Jem Paul, "Kariyerimde hızlı bir yükseliş yaşıyorum. Önce Championship'ten Premier Lig'e yükseldim. Sonra A2 Takımı'ndan A Milli Takım'a. Bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi bir şey. Artık dünyanın en iyi futbolcularıyla oynayacağım. 7 yıldır Reading'deyim. Bana yeni bir sözleşme önerdiler. Gelecek neler getirir bilemem. Türkiye'den F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım ama reddettim. Gönlüm G.Saray'da. Birkaç yıl önce G.Saray ile görüştüm ancak anlaşma sağlayamadım. Bir gün mutlaka babamın tuttuğu takımda oynamayı isterim" diye konuştu. MİLLİ MAÇLARI FORMA GİYİP İZLİYORUM! Jem Paul Karacan, daha önce TFF'nin Tam Saha dergisine verdiği röportajda, "Milli Takım'ın maçlarını ay-yıldızlı formayı giyip izliyorum" demişti. 21 Şubat 1989 Londra doğumlu olan Jem Paul Karacan, ilk defa 2006 yılında U17 Milli Takımı'na çağrılmış. 24 defa ay-yıldızlı formayı giyen gurbetçi oyuncu ilk defa A Milli Takım'da yer alıyor. "HAYALİM OLD TRAFFORD'DA OYNAMAK" TÜRKÇEMİ GELİŞTİRİYORUM Premier Lig'de oynamanın büyülü bir şey olduğunu söyleyen Jem Paul Karacan, "Premier Lig'de oynamam bana Milli Takım'ın kapılarını açtı. Hep, Manchester United, Arsenal gibi dünyanın en iyi takımlarına karşı oynamak istedim. Old Trafford'da oynamayı çok istiyorum" diyor. Milli Takım'da büyük başarılara imza atmak istediğini söyleyen Jem Paul, "Türkçemi her gecen gün geliştiriyorum. Babamla konuşma fırsatı buluyorum. Artık Milli Takım'dayım Türkçemin iyi olması bana yardımcı olacak. Amacım A Milli Takım forması altında en güzel başarıları yaşamak" diye konuştu.
FUTBOL
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...