5. Babıali Şenlikleri başladı

5. Babıali Şenlikleri başladı

GÜNDEM Haberleri

Babıali Şenlikleri'nin ilk gününde Türkiye Gazetesi standında, okuyucularının yoğun ilgisi sebebiyle hareketli saatler yaşandı.

nbsp;100'ü aşkın gazete, televizyon, dergi, radyo, yayınevi ve internet sitesinin katıldığı "Babıali Şenlikleri"nin beşincisi başladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen şenlik Gülhane Parkı'nda gerçekleştiriliyor. Şenlik süresince, gazeteler, dergiler, yayınevleri, internet siteleri ve ajanslar okurlarıyla, televizyon kuruluşları izleyicileriyle, radyolar da dinleyicileriyle buluşuyor. nbsp; Babıali Şenlikleri'nin en hareketli ve coşkulu standlarından biri yine Türkiye Gazetesi'nin standı idi. Okuyucuların yoğun alaka gösterdiği standda önce Spor Müdürümüz Naci Arkan ve usta yorumcular Hasan Sarıçiçek ve Cem Buba, okuyucularla spordaki son gelişmeleri tartıştı. Daha sonra "Sevimli Lezzetler" köşesinin usta; yazarı Sevim Gökyıldız, okuyucularına ilginç tarif ve tavsiyelerde bulundu. Öğleden sonra ise edebiyat dünyasının ünlü ismi, yazarımız Yavuz Bülent Bâkiler genç okuyucular ile bir araya geldi. Bâkiler, "Türkiye'de Osmanlı'dan bu yana yaşanan kültürel gelişmeler ve , "Türk Dili", üzerine konuşmalar yaptı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Bâkiler, özellikle "kültür" ve "eğitim" konusunda öğütlerde bulundu. Gazetemizde "Dünden Bugüne" adlı köşesiyle tanınan ünlü tarihçi yazar Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci ise özellikle yakın tarihimiz ve Osmanlı tarihi hakkında ilginç anekdotlar verdi. "Entellektüel Boyut"ta Türkiye'deki gelişmeleri mercek altına alan Rahim Er de kendisine yoğun ilgi gösteren okuyucularına, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Son olarak standa gelen "Hayatım Roman" köşesi yazarımız nbsp;Ünal Bolat ve "Stop" köşesi yazarımız Muammer Erkul sevenleriyle uzun uzun sohbet etti. nbsp;

BABIALİ'DE BUGÜN
11:00-12:00 Resul İzmirli
12:00-13:00 Behçet Fakihoğlu
13:00-14:00 Mustafa Necati Özfatura
14:00-15:00 Osman Ünlü
15:00-16:00 İsmail Kapan
16:00-17:00 Halil Delice
17:00-18:00 Kıvanç Alphan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...