Erimcan Erdemir, sezonun 3. süper şampiyonu oldu

Erimcan Erdemir, sezonun 3. süper şampiyonu oldu

MAGAZİN Haberleri

Star'da hafta için her akşam 19:30'de yayınlanan, yarışana ödül, izleyene bilgi kazandıran, dünyanın en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Büyük Risk, sezonun üçüncü süper şampiyonunu çıkardı.

Star'da hafta için her akşam 19:30'de yayınlanan, yarışana ödül, izleyene bilgi kazandıran, dünyanın en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Büyük Risk, nbsp;sezonun üçüncü süper şampiyonunu çıkardı. Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem'in sunduğu bilgi yarışması Büyük Risk'de Erimcan Erdemir, üst üste 5 gün birinci oldu ve 53.000 TL kazanarak süper şampiyon oldu. Beş gün üstüste birinci olan gün birincilerinin süper şampiyonluğa ulaştığı yarışmada 20 yaşındaki Uluslararası İlişkiler öğrencisi Erimcan Erdemir, final sorusunu da doğru bilerek 5. günü 12.000 TL ile birinci tamamladı ve toplamda 53.000 TL kazanarak süper şampiyonlar arasına adını yazdırdı. Erimcan, kazandığı ödülü eğitimi için harcayacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...